He aha nā mea hana e pono ai no ka hoʻoponopono kaʻa?

An pahu mea hana kaʻahe ʻano pahu pahu i hoʻohana ʻia no ka mālama kaʻamea hana hooponopono.Lawe ʻia nā pahu mea hana kaʻa i nā ʻano like ʻole, e like me ka pahu pahu blister. Hōʻike ʻia ia e ka liʻiliʻi liʻiliʻi, ke kaumaha māmā, maʻalahi ke lawe a maʻalahi hoʻi e mālama. ʻO nā pāpaʻi ea, nā kukui uila, nā pahu lāʻau ulia pōpilikia, nā kaula huki, nā kaula pilahi, nā mea hana hoʻoponopono kaʻa, nā mea hoʻohuli a me nā mea hana ʻē aʻe nā mea pono a pau no ka poʻe kaʻa kaʻa.Hoʻokomo ʻia lākou i loko o nā pahu a hiki ke hoʻohana maʻalahi i ke kaʻa ʻana.

1. Aia nā mea hana maʻamau no ka hoʻoponopono kaʻanā hāmare lima, wiliwili, pli,wrenches, etc. (1) Hammer lima, hāmare hao: hāʻawi i ka ikaika percussion.(2) Screwdriver screwdriver (i ʻike ʻia ʻo screwdriver a i ʻole screwdriver) screwdriver. Ua māhele ʻia i kahi huaʻōlelo a me ke keʻa.'Ōlelo Aʻo: ʻAʻole hiki ke hoʻohana ʻia ma ke ʻano he pahi;ʻaʻole hiki ke hoʻohana ʻia me he crowbar.(3) Pili He nui na ano o na pli.ʻElua ʻano paʻi iʻa a me nā paʻi ihu nila i hoʻohana mau ʻia i ka hoʻoponopono kaʻa.

89-pēki-Toolset-Carbon-Steel-in-3-Foldable-Blow-Case-3

 

4. Hiki ke hoʻololi ʻia ka wehe ʻana.5. Torque wrench: Hoʻohana ʻia e hoʻopaʻa i nā bolts a i ʻole nati me nā lima lima. hoʻohana ʻia no ka hoʻoponopono kaʻa ʻo 2881nm.6. ʻO ka wīwī kūikawā: a i ʻole ratchet wrench, pono e hoʻohana pū me ka socket wrench. Hoʻohana maʻamau e hoʻopaʻa a wehe paha i nā bolts a i ʻole nā ​​​​nati ma nā wahi haiki, a hiki ke pelu a hui pū ʻia me ka hoʻololi ʻole ʻana i ke kihi o ke kī.Pehea e hoʻohana ai: E kaomi a paʻa i ka pine elastic ma luna a kau ma ke kumu (socket wrench).

86PCS-Hoʻonohonoho-Metal-Pahu-1

1. Nā Paʻa Carp: E hoʻopili i nā ʻāpana palahalaha a i ʻole nā ​​cylindrical ma ka lima, a hiki ke ʻoki ʻia ke metala ma nā kihi.'Ōlelo Aʻo: ʻAʻole hiki iā ʻoe ke hoʻohana i nā pliers e wili i nā bolts a i ʻole nati;ʻAʻole hiki iā ʻoe ke hoʻohana iā lākou e like me nā crowbars;ʻAʻole hiki iā ʻoe ke hoʻohana iā lākou e like me nā hama.2. Paʻa ihu kui: hoʻohana ʻia no ka hoʻopili ʻana i nā ʻāpana ma nā wahi liʻiliʻi.(4) Hoʻohana ʻia nā wrenches no nā bolts a me nā nati no nā kihi hemming. ʻO ka mea maʻamau i hoʻohana ʻia i ka hoʻoponopono kaʻa ʻo ia nā wrenches open-end, wrenches blossom plum, wrenches socket, wrenches active, torque wrenches, pipe wrenches and special wrenches.1. Open-end wrench (adjustable wrench): Aia nā'āpana 6 a me nā'āpana 8 i ka laulā o nā ākea ākea mai ka 6 a hiki i ka 24 mm, i kūpono i nā bolts pelupili a me nā nati o nā kiko'ī maʻamau.2. Plum blossom wrench: He kūpono no ka pelu ʻana i nā bolts a i ʻole nati ma ka laulā o 5 ~ 27 mm, kēlā me kēia set he 6 mau ʻāpana a me nā ʻāpana 8 o ka wili pua plum.ʻO nā wēlau ʻelua o ka wīwī plum e like me nā lima lima, me nā kihi 12, ʻaʻole maʻalahi ke paheʻe i ka wā e hana ai.3. Socket wrench: Aia ʻekolu ʻano o kēlā me kēia set: 13 mau ʻāpana, 17pcs a me 24 mau ʻāpana. He kūpono ia no ka pelu ʻana i nā bolts a me nā nati i hiki ʻole i kekahi mau wrenches maʻamau ke hana ma muli o ke kūlana palena. Hiki ke koho ʻia nā lima e like me ka mea e pono ai.

未标题-1

Ka manawa hoʻouna: Oct-10-2022